Mergi la conţinutul principal

Kilometrul zero al evenimentelor de excepţie

Descoperă o locaţie unică, modernă şi versatilă, croită să-ţi îndeplinească orice nevoie. Indiferent că pregăteşti o conferinţă, un training, o lansare de produse sau o petrecere privată, asigură-te că laşi o impresie memorabilă cu una dintre sălile speciale de la Grand Cinema&More.

Încăperile spaţioase, dotările impecabile şi serviciile adiţionale - precum personalul dedicat sau parcarea VIP - sunt câteva dintre ingredientele experienţei premium pe care ţi-o punem la dispoziţie.

Vrei să ne ceri mai multe detalii sau să rezervi o sală?

  • Telefon: +40.374.654.321 / +40.742.654.321
  • Email: events@grandentertainment.ro
Contactează-ne

Iată numerele din spatele evenimentului tău de succes

14.000 m2
de suprafaţă totală
11 2.600
săli standard de locuri
2 480
săli mari de locuri fiecare
2 43
săli vip de locuri fiecare
2
zone de lounge

Un spaţiu perfect pentru orice eveniment

Left image

Conferinţe, training-uri sau seminarii

Orice s-ar spune, imaginea contează. Iar noi suntem pregătiţi să contribuim la imaginea companiei sau a organizaţiei tale cu un spaţiu modern, ideal pentru evenimentele corporate. Sălile sunt croite cu eleganţa, confortul şi flexibilitatea de care ai nevoie pentru a-i oferi mesajului tău un maximum de impact, indiferent de numărul participanţilor la eveniment.

Right image

Vizionări private sau team building-uri

Cauţi sala perfectă pentru un eveniment în formulă restrânsă? Avem exact ce ai nevoie pentru o atmosferă plăcută şi relaxantă. Orice vizionare devine o experienţă exclusivistă într-unul dintre studiourile VIP, dotate cu bar privat, canapele, garderobă, personal dedicat şi servicii de catering. Iar pentru un team building memorabil, ţi-am pregătit săli confortabile, cu toată aparatura de care ai nevoie.

Left image

Petreceri private sau aniversări

Pentru o sărbătoare privată, într-un cerc mai mic de invitaţi, îţi recomandăm una dintre sălile elegante şi intime din portofoliul Grand Cinema&More. Un exemplu ar fi Epika Lounge, o zonă cu intrare specială, parcare VIP, bar privat, măsuţe de cocktail şi garderobă, în care fiecare dintre invitaţii tăi se va simţi în centrul atenţiei.

Right image

Catering pentru orice ocazie

Spune-ne ce ţi-ai dori şi lasă detaliile în seama noastră. Suntem gata să te asistăm cu servicii profesionale de catering, pentru orice eveniment, ceremonie sau chiar petrecere pentru copii. Toate preparatele sunt proaspete şi delicioase, iar personalul este amabil şi pregătit să stea la dispoziţia invitaţilor tăi pentru orice nevoie.