Mergi la conţinutul principal

Grand Cinema & More îi invită pe fanii STAR WARS, copii sau adulti, miercuri 4 mai, începând cu orele 17:00, în foaierul cinematografului, să aniverseze Ziua Star Wars și să participe activ la antrenamentele Jedi, susținute de membrii fanclubului Star Wars Romania. 4 mai este ziua pe care fanii Star Wars au ales-o pentru a celebra toate lucrurile care formează universul Star Wars. Fanii din întreaga lume sărbătoresc această zi fie prin postarea de conținut cu și despre Star Wars în Social Media, fie organizând petreceri de vizionare a seriei Star Wars, îmbrăcând costume și haine Star Wars sau îmbogățindu-și colecția de produse Star Wars.

În foaierul cinematografului Grand Cinema & More, fanii mari și mici ai filmului vor avea la dispoziţie o întreagă zonă destinată activităților Star Wars: o zonă de colorat și activități Star Wars unde copiii își vor putea confecționa diverse obiecte, măsuțe cu piese Lego unde cei mici vor construi propriul lor univers Star Wars, o zona de joacă cu figurinele din film.

Totodată, decorul stelar va constitui locul ideal pentru fotografii pe care participanții le vor primi apoi în formă printată!

Vă așteptăm în atmosfera unică Star Wars miercuri, 4 mai, la Grand Cinema& More din Băneasa Shopping City.

May the 4th be with you !

Recomandări pentru tine

Setari cookie-uri