Mergi la conţinutul principal

Cardul tău de cinefil, încărcat cu surprize

Ești pasionat de filme? Ieșitul la cinema tocmai a devenit mai interesant. Cu Grand Entertainment Card, te bucuri de tratament preferențial de fiecare dată când vii la film. Ai parte de oferte și promoții exclusive, discount-uri la Eye Fi Cafe Bar și de un pachet personalizat de beneficii, în funcție de nivelul pe care-l atingi: Basic, Silver, Gold sau Platinum. Cu alte cuvinte, cu cât ne vizitezi mai des, cu atât îți facem experiența mai plăcută. Sună bine, nu?

Vezi termenii și condițiile
card

Cum îl foloseşti

Îl poți comanda direct de la biroul Concierge din Grand Cinema & More. După ce îl activezi, va fi cel mai bun prieten al tău în vizitele la cinema. Arată-l la casă de fiecare dată când plătești ceva și acumulează punctele bonus care ți se cuvin.

Asigurați-vă că aveți cardul pentru Cinema. Pentru informații, adresați-vă biroului Cinema Concierge.

Cum obţii punctele

Pentru fiecare 1 leu încărcat pe card, veți obține în mod automat un punct bonus. În funcție de punctele acumulate, te bucuri de diferite avantaje, în funcție de nivelul pe care l-ai atins: Basic, Silver, Gold sau Platinum.

Cum treci de la un nivel la altul

Toți membrii pornesc de la nivelul Basic şi, acumulând puncte, au posibilitatea de a trece la un nivel superior. Odată ce ai acumulat 800 de puncte, treci automat la nivelul Silver, iar când aduni 1.600 de puncte, ajungi la nivelul Gold.

După un an de la data înregistrării, toate conturile se resetează la primul nivel. Posesorii care ating nivelurile Silver sau Gold, vor începe noul an cu puncte bonus, conform Tabelului 1 de mai jos. În plus, cei care ating nivelul Gold doi ani consecutivi vor primi statutul de Platinum. Statutul de Platinium confera posesorului accesul la beneficiile nivelului Gold mentionate in Tabel 1 dar si un Meniu Mini / tranzactie de bilete , atata vreme cat realizeaza tranzactii prin care colecteaza minim 400 puncte intr-un interval de 6 luni. In acelasi timp, pentru membrii Platinium nu se reseteaza nivelul atins ci doar punctele colectate.

Ce beneficii îți aduce fiecare nivel

Beneficii Basic Silver Gold
100 puncte bonus la înregistrare, pentru completarea câmpurilor opţionale Da Da Da
80 puncte bonus, cadou de ziua de naştere Da Da Da
Newsletter: membrii au opţiunea de a se abona la newsletter-ul săptămânal Da Da Da
Puncte bonus primite la sfârşitul anului, când are loc resetarea 0 200 400
Invitaţii pentru proiecţiile private Nu Da Da
Vouchere cu discount 10% pentru biletele la spectacolele cu coţinut Alternative Nu Nu Da
Eye-Fi discount* Nu 10% 15%
Scaune Premium gratuite** Nu Nu Da
Promoţii şi concursuri exclusiv pentru membri Da Da Da
Parcare gratuita**** Nu Nu Da

* Discount-ul se acordă în baza cardului Grand Entertainment Card şi a actului de identitate.

** Suplimentul pentru scaune Premium nu va fi plătit, clienţii Gold urmând a achita doar contravaloarea biletului aferent scaunului standard. La achiziţionarea biletelor, este obligatorie prezentarea cardului Grand Entertainment Card şi a actelor de identitate. Acest beneficiu nu este disponibil la cumpărarea biletelor online sau de la ATM-urile de bilete.

****Tichetul se valideaza la sfarsitul vizitei pentru a beneficia de parcare gratuita pe tot parcursul zilei, prezentand la Concierge cardul de fidelitate ce atesta statutul Gold sau Platinum si biletul la film (achizitionat de la casa de bilete, online de pe site-ul www.grandentertainment.ro sau de pe Cinemagia).

Ce cadouri îți aduc punctele acumulate

Credeai că asta a fost tot? Nici vorbă! Pe lângă discount-urile de mai sus, punctele de fidelitate îți mai aduc și diferite recompense, pe care le primești sub forma unui voucher, fără ca punctele să-ți fie retrase din cont. Altfel spus, rămâi și cu punctele, și cu produsul-cadou.

Iată ce primești la fiecare prag:

NUMĂR DE PUNCTE CADOU
160 puncte O băutură mică
400 puncte Un popcorn mic
640 puncte Un bilet regular
800 puncte Un meniu mediu (Just for you)
1.200 puncte Un meniu mare (Romantic)
1.600 puncte Două bilete regular* sau un voucher în valoare de 50 lei, care poate fi folosit la achiziționarea biletelor la spectacole cu caracter alternative (cu excepția biletelor VIP)

*Biletele gratuite oferite ca premiu reprezintă echivalentul unor bilete corespunzătoare scaunelor standard şi nu pot fi folosite pentru accesul în Grand VIP Studios, la spectacolele de operă, balet, teatru, concerte sau festivaluri. De asemenea, nu pot fi folosite pentru Avanpremiere.