Mergi la conţinutul principal

Intră în lumea Grand Entertainment

Ne-am dorit să creăm un univers al timpului liber. Un loc în care să nu mergi doar la film sau doar la un biliard cu prietenii, ci în care să ai parte de toate atracţiile într-un singur loc.

Aşa a luat naştere Grand Entertainment, universul în care distracţia se reinventează cu fiecare ieşire şi în care te poţi bucura de filme, piese de teatru, concerte, jocuri şi o mulţime de alte activităţi, toate sub acoperişul Băneasa Shopping City.

Contactează-ne pentru rezervări sau alte informaţii

  • Telefon 031.640.01.00
  • Email concierge@grandentertainment.ro

Grand Cinema&More

Este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate cu care te-am obişnuit, suntem singurii care am inclus în program şi o categorie specială de spectacole: piese de teatru jucate live şi concerte transmise în direct din străinătate. Asta ca să-l mulţumim şi pe cinefilul din tine, dar şi pe iubitorul de artă şi de muzică.

Aşa că te aşteptăm la Grand Cinema&More oricând vrei să vezi cele mai tari filme ale momentului, redate cu tehnologii audio-video de ultimă generaţie, dar şi când vrei să-ţi delectezi privirea cu „un altfel de spectacol”.

Află mai multe