Mergi la conţinutul principal

FAQ

Care sunt avantajele abonamentului Grand Unlimited?

Impatimitii de film se pot bucura de 5 filme pe zi cu abonamentul Grand Unlimited. Mai exact, prin abonamentul Unlimited ai dreptul la 1 bilet pe film, pe zi (indiferent de formatul filmului: 3D, 2D, subtitrat/ dublat, Dolby Atmos), in limita a 5 filme pe zi.

Cum pot achizitiona abonamentul Grand Unlimited?

Pentru a beneficia de abonamentul Grand Unlimited, trebuie sa iti faci cont de utilizator pe , devenind automat membru al programului de fidelitate Grand Entertainment.
In cazul in care esti deja membru al programului de fidelitate Grand Entertainment poti achizitiona optiunea Grand Unlimited, nivelul, punctele si beneficiile din acest program ramanand valabile.

Pe langa contul de utilizator deschis pe , trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

 • sa ai capacitatea legala de a intra intr-un contract cu caracter obligatoriu;
 • sa ai cel putin 14 ani impliniti;
 • ai furnizat informatii reale in conformitate cu Termenii si Conditiile ofertei.

De unde pot achizitiona abonamentul Grand Unlimited?

Poti achizitiona optiunea Grand Unlimited la biroul Concierge din cinematograf in vederea inregistrarii si achitarii abonamentului integral pentru un an, fie cu numerar fie cu card bancar.

Cand pot sa incep sa vad filme utilizand abonamentul Grand Unlimited?

Poti sa ridici biletele in baza abonamentului Grand Unlimited in aceeasi zi in care primesti Cardul Grand Unlimited.
Pentru a primi Cardul Grand Unlimited trebuie sa te prezinti la biroul Concierge cu un act de identitate pentru efectuarea fotografiei si eliberarea Cardului Grand Unlimited.
Daca detii deja un card Grand Entertainment si ai achizitionat optiunea Grand Unlimited, acesta va fi preschimbat la biroul Concierge iar nivelul, punctele si beneficiile din programul de fidelitate vor fi preluate pe Cardul Grand Unlimited.

Ce nu este inclus in abonamentul Grand Unlimited?

In abonamentul Grand Unlimited nu sunt incluse urmatoarele:

 • Biletele la spectacolele de avanpremiera
 • Biletele la filmele care ruleaza in Grand Vip Studios
 • Biletele pentru evenimente speciale sau culturale, transmise in direct, inregistrate sau care au loc prin transmisiuni directe (live) in locatie.
 • Suplimentele de acces in sala Ultra si scaune premium
 • Ochelarii 3D

Nu se acumuleaza puncte in programul de fidelitate Grand Entertainment pentru biletele de filme utilizate in baza abonamentului Grand Unlimited.

Cum pot sa rezerv mai multe bilete online, daca vin cu prietenii la film si doar eu am abonament?

Nu se pot rezerva bilete in baza abonamentului Grand Unlimited online sau la casa de bilete. Biletele la film din abonament se pot utiliza doar de catre titularul Cardului Grand Unlimited, pentru biletele prietenilor achizitionate poti primi punctele de loialitate in programul de fidelitate Grand Entertainment.

Cum pot sa ridic biletele in baza abonamentului Grand Unlimited?

Pentru a ridica biletele in baza optiunii Grand Unlimited ai doua variante:

 • printand biletul online din contul tau de membru de pe site-ul www.grandentertainment.ro
 • ridicand biletul de la casa de bilete din cinematograf, numai dupa prezentarea Cardului Grand Unlimited valabil, in limita locurilor disponibile pentru filmul dorit

Nu se pot ridica bilete in baza optiunii Grand Unlimited de la automatele de bilete.

Cum pot intra la film cu biletele ridicata in baza abonamentului Grand Unlimited?

Indiferent de modalitatea de ridicare aleasa (mentionata mai sus), la intrare pe culoarul catre sala de cinema, te rugam sa prezinti:

 • Biletul de acces valid (ora, film, zi)
 • Cardul Grand Unlimited valabil

Personalul cinematografului poate solicita si un act de identitate valabil, pentru verificari suplimentare.

Ce se intampla daca pierd Cardul Grand Unlimited?

Cand ai constatat pierderea Cardului Grand Unlimited, trimite un email la office@grandentertainment.ro sau prezinta-te la biroul Concierge din cinematograf in cel mai scurt timp, pentru a declara Cardul pierdut. Iti vom inlocui Cardul, doar daca abonamentul este valabil, contra unei taxe de inlocuire de 15 lei.

De ce nu mai acumulez puncte in programul de fidelizare Grand Entertainment?

Pentru biletele ridicate in baza abonamentului Grand Unlimited nu se vor acorda puncta in programul de fidelizare Grand Entertainment. Totusi, prin plata abonamentului Grand Unlimited vei primi lunar, in contul tau de membru 49 de puncte, sau 588 puncte pentru plata anuala, indiferent de modalitatea de achizitionare a acesteia online sau la biroul Concierge.
Tranzactiile cu alte produse ale cinematografului, inclusiv achizionarea biletelor in afara abonamentului Grand Unlimited sunt cumulate si transformate in puncta conform conditiilor cardului Grand Entertainment.

Pentru a consulta lista completa a beneficiilor, restrictiilor, modului de functionare si utilizare a abonamentului, optiunii si Cardului Grand Unlimited te rugam sa consulti Termenii si Conditiile privind Cardul Grand Unlimited.

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

 • cele mai aşteptate avanpremiere
 • cele mai tari promoţii şi oferte
 • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?