Mergi la conţinutul principal

Un American in Paris (Musical)

Un American in Paris (Musical)

160'
Inregistrare

Descriere

Categoria:Evenimente Speciale

Acest muzical de pe Broadway, premiat cu un premiu Tony®, inspirat de filmul MGM câștigător de Oscar, povestește povestea pasională de a descoperi dragostea în "Orașul Luminii", pe un fundal dictat de muzica și versurile superbe ale lui George și Ira Gershwin (inclusiv hiturile clasice ‘S Wonderful și I Got Rhythm), design-uri uimitoare și o coregrafie cu adevărat impresionantă a spectacolului.

Jerry Mulligan este un soldat american care se străduiește să aiba success ca pictor într-un oraș plin de speranță și posibilități. După o întâlnire întâmplătoare cu o frumoasă dansatoare tânără pe nume Lise, străzile din Paris devin fundalul unei romanțe senzuale și moderne în care arta, prietenia și dragostea se împletesc, lăsând în urmă războiul ...

Cu un record de 28 de recenzii de cinci stele de la critici, “Un american în Paris” vine de la West End din Londra la Grand Cinema and More. 

Spectacolul va avea subtitrare în limba română.

Datorită cererii mari de bilete, rezervările pentru acest spectacol vor expira cu 7 zile înainte de inceperea reprezentației. Pentru a evita pierderea locurilor, vă rugăm să achitați biletele până la această dată.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități care se eliberează strict în ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?