Mergi la conţinutul principal

Teatru Swing!

Teatru Swing!

Gen:

AP12
90'
Spectacol jucat pe scena

Trailer: 

Descriere

Categoria:Teatru

Actori: Constantin Puscasu, Andrei Mateiu, Razvan Oprea, Alexandra Apetrei, Adriana Schiopu, Andreea Mateiu

SWING! /"Having Wonderful Time, Wish You Were!”, o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu vine la Grand Cinema and More în premieră absolută. O farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.

Undeva într-o camera din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă ani de nuntă de la căsătorie. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă  Bill vrea doar să fie lăsat în pace. Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. În Actul doi, toată lumea își dă întâlnire fara să vrea la cabana de la munte a lui Bill și Mary. Consecințele sunt greu de imaginat însa teribil de amuzante.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de data spectacolului.

 

Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?