Mergi la conţinutul principal

Teatru: Cina De Adio

Teatru: Cina De Adio

Gen:

AP12
90'
Spectacol jucat pe scena

Trailer: 

Descriere

Categoria:Teatru

Actori: Gheorghe Ifrim, Mihai Calin, Ecaterina Ladin

Prietenii adevarați sunt greu de găsit.

Cei mai adevarati prieteni sunt aceia care iti stau alături in cele mai întunecate momente, pentru ca sunt gata sa infrunte umbrele impreuna cu tine. Si iti sunt alaturi in cele mai frumoase momente pentru ca nu le este teama sa te vada strălucind.

Însă pentru fiecare înseamnă altceva.

 

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă  și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împarțit.

 

Și pentru ca în oraș a apărut o modă interesanta, numită “cină de adio”, creată special pentru această situație delicată de niste minți “luminate” ,se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nici o remușcare ca nu le mai răspunzi la telefon.

 

Însă alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu realizează că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se se transforme într-o catastrofă domestică de de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.

 

În stilul binecunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu  Delaporte, cei care ne-au încântat cu inteligenta comedie “Prenumele”, personajele noastre trebuie sa facă  față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse până astăzi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei.

 

Rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inaintea zilei in care are loc reprezentatia. Va rugam sa achitati rezervarile pana la acest termen pentru a evita pierderea locurilor.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?