Mergi la conţinutul principal

Spectacol De Magie Focus Pocus (cu magicianul Robert Tudor)

Spectacol De Magie Focus Pocus (cu magicianul Robert Tudor)

Actori:

AG
60'
Spectacol jucat pe scena

Descriere

Categoria:Evenimente Speciale

Actori: Robert Tudor

După ce a ajuns în finala show-ului Românii au Talent și a cucerit publicul din toată România, după ce a bucurat copii și părinți din Danemarca, Suedia, Anglia si a adus zâmbete pe chipurile a peste 50.000 de oameni, Magicianul Robert Tudor vine pentru prima dată la Grand Cinema & More. Este inspirat în spectacolele sale de magie de marele magician David Copperfield cu care s-a și întâlnit în repetate rânduri, iar spectacolele de magie pe care le sustine sunt bazate atât pe magie, comedie, improvizație și iluzionism cât si pe predicții de mentalist.

Focus Pocus, spectacolul de magie interactiv este sigurul spectacol educativ de magie pentru copii, în care cei mici se vor bucura de numere de magie interactive și de multe, multe alte surprize! Este un spectacol care trezește curiozitatea copiilor și părinților deopotrivă și îi face nu doar să zâmbească ba chiar să râdă în hohote. O oră plină de veselie și energie bună molipsitoare!

Robert Tudor spune : “Avem nevoie de magie în viața noastră, iar ceea ce fac eu în spectacole, pe lângă numerele de magie, este să aduc zâmbete și să pun culoare în prezentarea numerelor de magie. Este ceea ce iubesc să fac iar dacă ajungi la un spectacol de-al meu, sigur vei veni și a doua oară. Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.”

 

Din cauza cererii mari de bilete, pentru acest spectacol nu se pot realiza rezervari de locuri.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?