Mergi la conţinutul principal

RAY CHEN

RAY CHEN

Gen:

AG
150'
Transmisiune in direct

Trailer: 

Descriere

Categoria:Concert

Violonistul Ray Chen, care la doar 28 de ani, este unul dintre cei mai aclamați artiști ai momentului, va urca pe scena Festivalului Internațional George Enescu 2017, pentru a susține un recital pe 12 septembrie, de la ora 17, la Ateneul Român. Despre Ray Chen, cunoscutul Maxim Vengerov spunea că este “un muzician plin de calități, cu un sunet proaspăt, plin de vitalitate și de lumină”.

Aflat într-o fulminată ascensiune pe marile scene internaționale, violnistul Ray Chen, care la doar 28 de ani a urcat pe scena Royal Albert Hall în cadrul celebrului BBC Proms și a colaborat cu orchestre precum London Philharmonic și Orchestre National de France, va susține un recital pe 12 septembrie, de la ora 17, la Ateneul Român, în cadrul Festivalului Enescu 2017 în locul recitalului programat inițial, cu Leonidas Kavakos.

Ray Chen va fi acompaniat de pianistul Julien Quentin, cunoscut în întreaga lume pentru colaborarea sa cu David Garrett. Din programul serii vor face parte lucrări de Beethoven, Saint-Saëns și Bach.

Această modificare de program a fost impusă de faptul că violonistul Leonidas Kavakos a avut un deces în familie. Totutși, Leonidas Kavakos va urca pe scena Festivalului Enescu în cadrul concertului din data de 17 septembrie, alături de Israel Philharmonic Orchestra, la Sala Mare a Palatului. 

Câștigător al celebrelor concursuri Queen Elisabeth (2009) și Yehudi Menuhin (2008), violonistul Ray Chen a ajuns în scurt timp noua senzație a viorii în plan internațional. Sub bagheta cunoscutului Daniele Gatti, a concertat alături de Orchestre de Paris într-un concert televizat cu o audiență de peste 800.000 de oameni. A urcat de asemenea pe scena Royal Albert Hall, în cadrul BBC Proms. Ray Chen a semnat, de asemenea, un contract exlcusiv de înregistrare cu prestigioasa casă de discuri Decca.

Va anuntam ca spectacolul Leonidas Kavakos, Kiril Gerstein din data de 12.09.2017 de la ora 17:00 a fost inlocuit cu recitalul violonistului Ray Chen.

Astfel va rugam sa aveti in vedere ca locurile achizitionate pentru spectacolul Leonidas Kavakos, Kiril Gerstein raman valabile si pentru recitalul violonistului Ray Chen.. Biletele se pot schimba pentru alte spectacole din cadrul Festivalului sau, in cazul in care doriti returnarea banilor, va rugam sa contactati biroul Concierge din cadrul Grand Cinema & More. Tel: 0374 65 43 21

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?