Mergi la conţinutul principal

Opera Tosca (Live)

Opera Tosca (Live)

Gen:

AP12
173'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Vittorio Grigolo, Bryn Terfel

Melodrama lui Puccini despre o diva nestatornica, un șef de poliție sadic și un artist idealist a ofensat și a încântat publicul de peste un secol. Criticii au avut de multe ori probleme cu subiectul destul de neconventional al Toscai, franchetea și intensitatea replicilor sale, precum și oportunismul dramatic pe care le oferă rolurile sale principale. Dar aceleasi aspecte au facut din Tosca una din putinele opere de referinta care par sa reprezinte opera in imaginatia publica. Popularitatea Toscai este asigurată de o remarcabila și superbă dramaticitate, insotita de o muzica unica, înțelepciune teatrală și un rol principal de exceptie.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?