Mergi la conţinutul principal

Opera Semiramide (Live)

Opera Semiramide (Live)

Gen:

Actori:

AP12
240'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Javier Camarena

Această capodoperă de interpretari vocale stralucitoare isi face aparitia la Met - prima în aproape 25 de ani - cu Maurizio Benini pe scena. Faimoasa interpreta a bel canto-ului, Angela Meade în rolul principal al reginei ucigașe a Babilonului, realizeaza dueturi uluitoare cu Arsace, un rol pretios interpretat de Elizabeth DeShong. Javier Camarena, Ildar Abdrazakov și Ryan Speedo Green completează minunata distribuție.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?