Mergi la conţinutul principal

Opera Norma (Live)

Opera Norma (Live)

Gen:

AP12
184'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Sondra Radvanovsky, Matthew Rose, Joseph Calleja, Joyce DiDonato

Creat de Vincenzo Bellini

Sezonul se deschide cu o noua productie a bel canto-ul lui Bellini, tragedia Norma, cu Sondra Radvanovski in rolul principal, rol pentru care a fost aclamata in 2013 pe scena Met, precum si la Opera Canadian Opera, Opera din San Francisco, Opera de Stat din Bavaria, Gran Teatre del Liceu si Opera Lyrica din Chicago - consacrand-o drept interpreta de referinta a acestui personaj deosebit. Joyce DiDonato performeaza in calitate de coleg si rival a Normei, Adalgisa, alaturi de Joseph Calleja ca Pollione si Matthew Rose ca Oroveso. In data de 16 și 20 octombrie, Marina Rebeka va debuta la Met in rolul de preoteasa Druid, Norma. Incepand cu 1 decembrie, productia o va avea ca interpretata pe Angela Meade in rolul Normei, iar Jamie Barton isi va relua rolul Adalgisei iar dirijorul va fi Joseph Colaneri. Sir David McVicar conduce productia, avand in palmares sapte productii pe scena Met, printre care Il Trovatore al lui Verdi, Giulio Cesare de Handel, proiectul dublu al lui Mascagni Cavalleria Rusticana si Pagliacci a lui Leoncavallo precum si Anna Bolena a lui Donizetti, Maria Stuarda si Roberto Devereux.

 

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?