Mergi la conţinutul principal

Opera Luiza Miller (Live)

Opera Luiza Miller (Live)

Gen:

AP12
218'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Plácido Domingo, Piotr Beczala, Alexander Vinogradov

James Levine și Plácido Domingo adauga inca un capitol legendarei lor colaborari cu Met cu aceasta rar performata nestemata a lui Verdi, o tragedie sfasietoare de dragoste parinteasca. Sonya Yoncheva interpreteaza rolul principal, alaturi de Piotr Beczała, in prima punere in scena a spectacolului la Met in peste zece ani.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana

la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?