Mergi la conţinutul principal

Opera La Boheme (Live)

Opera La Boheme (Live)

Gen:

AP12
175'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Matthew Rose, Susanna Phillips, Michael Fabiano

La Bohème, povestea pasionala, atemporala si nemuritoare a iubirii in randul tinerilor artisti din Paris, poate sa isi revendice titlul de cea mai populara opera din lume. Are o abilitate minunata de a face o prima impresie puternica și de a releva comori nebanuite dupa zeci de audieri. La prima vedere, La Bohème este reprezentarea definitorie a bucuriilor si a durerilor iubirii si pierderii; la o inspecție mai atenta, ea dezvaluie semnificații emoționale profund ascunse in lucrurile banale - o boneta, un vechi palton, o intalnire intamplatoare cu un vecin - care ne alcatuiesc viața de zi cu zi.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?