Mergi la conţinutul principal

Opera Ingerul Exterminator (Live)

Opera Ingerul Exterminator (Live)

Gen:

AP12
147'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Christine Rice, Alice Coote, Joseph Kaiser

Ca urmare a reacției entuziaste la ultima sa opera, Furtuna, Met prezinta premiera americana a operei Ingerul Exterminator a lui Thomas Adès, inspirata de filmul clasic al lui Luis Buñuel cu acelasi nume. Apreciata de New York Times la premiera de la Festivalul de la Salzburg din 2016 ca fiind "inventiva si indrazneta ... un eveniment major", Ingerul Exterminator este o fantezie suprarealista despre o petrecere de la care oaspetii nu pot sa plece. Tom Cairns, autorul libretului, regizeaza noua productie, iar Ades isi dirijaza propria opera aventuroasa.

 

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?