Mergi la conţinutul principal

Opera Flautul Fermecat (Live)

Opera Flautul Fermecat (Live)

Gen:

AP12
189'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Golda Shultz, Charles Castronovo, Kathryn Lewek

Flautul Fermecat - o poveste sublima care se misca liber intre comedia pamanteasca si nobilul misticism - a fost scrisa pentru un teatru situat chiar in afara Vienei, cu intentia clara de a atrage publicul din toate categoriile sociale. Povestea este un ‘’Singspiel’’ (opera-piesa de teatru) caracterizata prin numere muzicale separate, legate de dialog și activitatea scenica, o structura excelenta pentru navigarea diferitelor stari, de la solemn pana la joaca, a povestirii si partiturii. Atat compozitorul cat si libretistul au fost Masoni - ordin fratern a carui comunitate este unita de idealurile morale si metafizice impartasite - si ilustrarea masonica este folosita in intreaga creatie. Povestea, totusi, este la fel de universala ca orice basm.

 

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?