Mergi la conţinutul principal

Opera Elixirul Dragostei (Live)

Opera Elixirul Dragostei (Live)

Gen:

AP12
159'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Operă

Actori: Pretty Yende, Mattherw Polenzani

Elixirul Dragostei se numara printre cele mai populare opere comice de aproape doua secole. Povestea combina cu abilitate arhetipurile comice cu un grad ridicat de autenticitate a personajului rar intalnit in lucrari de acest tip. Sfarsitul sau este o concluzie previzibila, aaa cum ar fi in ziua de azi intr-un film de comedie romantica - bucuria este în calatorie, iar Donizetti a creat una dintre partiturile sale cele mai atragatoare pentru aceasta calatorie.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de opera ale stagiunii de transmisiuni de la The Metropolitan Opera 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?