Mergi la conţinutul principal

Magic Comedy Show (Live)

Magic Comedy Show (Live)

Actori:

N15
60'
Spectacol jucat pe scena

Descriere

Categoria:Spectacol de comedie

Actori: Robert Tudor

Robert Tudor este prezentatorul emisiunii "Vocea Romaniei Junior" de pe PROtv si este un magician profesionist fiind remarcat în cadrul emisiunii „Românii au talent!”. El este inspirat în cariera sa de cel mai cunoscut magician din lume, David Copperfield. Robert a avut plăcerea de a-i întâlni şi pe alţi maeştri din domeniu, precum Steven Frayne (Dynamo), Penn & Teller, Hans Klok, Criss Angel, Mac King, Mike Hammer şi mulţi alţii, spectacolele sale fiind cunoscute la nivel internaţional.

Robert Tudor este magicianul roman care in 2016 si 2017 a reusit sa faca  spectacole si in alte tari precum: Danemarca, Suedia, Anglia, USA, Moldova, Grecia, Italia, Irlanda si Belgia.

Magicianul Robert Tudor prezinta spectacolul „Magic Comedy Show". Adus direct din Las Vegas, spectacolul îmbină mai multe stiluri de divertisment: magie, comedie şi improvizaţie, ceea ce îl face să fie un show complex. Acesta cuprinde apariţii şi dispariţii de obiecte, numere de mentalist, dar şi iluzii precum levitaţii de obiecte sau dispariţii de persoane într-o cutie în care sunt introduse săbii laser – număr câştigător al Campionatului de Magie din Franţa, în 2005.

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?