Mergi la conţinutul principal

Eveniment Live - O seara cu Marcel Iures

Eveniment Live - O seara cu Marcel Iures

AG
120'
Spectacol jucat pe scena

Trailer: 

Descriere

O SEARA CU MARCEL IURES este un eveniment LIVE, ce va fi prezentat in Premiera numai la  Grand Cinema& More din Baneasa Shopping City in Bucuresti, sambata, 16 septembrie 2017, ora 18.00.

 

Gazda evenimentului,  Irina Margareta Nistor, il va provoca pe Marcel Iures  la o discutie despre viata, cariera si cea mai recenta experienta a sa in filmul “Octav”.

 

Publicul va avea ocazia sa interactioneze direct cu Marcel Iures si bineinteles sa-l cunoasca mai bine.

 

Biletele pot fi cumparate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More.

 

Pretul biletelor pentru evenimentul O SEARA CU MARCEL IURES variaza conform urmatoarelor categorii:

 

Bilet STANDARD: 60 lei (achizitionat direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) si respectiv 59 lei (achizitionat online pe site-ul Grand Cinema & More)

 

Bilet PREMIUM: 120 lei (achizitionat direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) si respectiv 119 lei (achizitionat online pe site-ul Grand Cinema & More).

*Pretul Biletului PREMIUM include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iures.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 14 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Pentru acest spectacol nu sunt disponibile bilete pentru persoanele cu dizabilitati.

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?