Mergi la conţinutul principal

Cum sa distrugi o piesa (Live)

  • Teatru,
  • 120`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

“Cum sa distrugi o piesa” este o combinatie exploziva de teatru de comedie, pantomima si improvizatie , "accidentata" de efecte de scena spectaculoase si foarte amuzante....mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

“Cum să distrugi o piesă” este o combinație explozivă de teatru de comedie, pantomimă și improvizație , "accidentată" de efecte de scenă spectaculoase si foarte amuzante. Actorii joacă într-o piesă (un detectiv, film noir comedy) în care accidentele și situațiile neprevăzute se țin lanț. Actorii rezistă cu stoicism și umor avalanșei de dezastre și încearcă să duca până la capăt piesa.  Situația decorului se deteriorează continuu, pană la distrugerea finală.  Piesa reprezintă un nou stil și brand de comedie adus în Romania. De la decoruri, costume, recuzită și efecte speciale, punerea în scenă la Sala Epika în Grand Cinema @ More va fi o replică cât mai apropiată de cea a spectacolului original din West End.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 10 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine