Mergi la conţinutul principal

Cum sa distrugi o piesa (Live)

Cum sa distrugi o piesa (Live)

Gen:

AG
120'
Spectacol jucat pe scena

Trailer: 

Descriere

Categoria:Teatru

Actori: Ada Gales/Andreea Samson, Ilona Brezoianu/Andreea Mateiu, Vlad Logigan/Dan Radulescu, Razvan Oprea/Pavel Barsan, Silviu Mirceascu/Adrian Anghel, Angel Popescu/Andrei Mateiu, Marin Grigore/Radu Micu, Bogdan Cotlet/Catalin Babliuc

“Cum sa distrugi o piesa” este o combinatie exploziva de teatru de comedie, pantomima si improvizatie , "accidentata" de efecte de scena spectaculoase si foarte amuzante. Actorii joaca intr-o piesa (un detectiv, film noir comedy) in care accidentele si situațiile neprevăzute se țin lanț. Actorii rezistă cu stoicism și umor avalanșei de dezastre și încearcă să duca până la capat piesa. 

Situația decorului se deterioreaza continuu, pana la distrugerea finală.  Piesa reprezintă un nou stil și brand de comedie adus în Romania. De la decoruri, costume, recuzită și efecte speciale, punerea în scenă la Sala Epika în Grand Cinema @ More va fi o replică cât mai apropiată de cea a spectacolului original din West End.

 

Sandra - Ada Gales/Andreea Samson

Ana - Ilona Brezoianu/Andreea Mateiu

Cristi - Vlad Logigan/Dan Radulescu

Robert - Razvan Oprea/Pavel Barsan

Tavi - Silviu Mirceascu/Adrian Anghel

Denis - Angel Popescu/Andrei Mateiu

Ionut - Marin Grigore/Radu Micu

Max - Bogdan Cotlet/Catalin Babliuc

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 10 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?