Mergi la conţinutul principal

Concert Stradivarius: Sunet Si Culoare (Live)

Concert Stradivarius: Sunet Si Culoare (Live)

Gen:

AG
90'
Spectacol jucat pe scena

Descriere

Categoria:Concert

Se spune ca atunci când cineva canta la o vioara Stradivarius toate celelalte viori vibreaza in cutiile lor. Te invitam la concertul de deschidere al primului turneu national DUO Stoica. Vei asculta cele mai celebre lucrari pentru vioara si pian si vei afla cele mai interesante detalii si legende care plutesc in jurul viorii si al pieselor interpretate de doi dintre cei mai apreciati si bine cotati romani ai lumii muzicii clasice internationale.

Pretul biletelor pentru concertul Stradivarius : Sunet Si Culoare  variaza conform urmatoarelor categorii:

Bilet STANDARD: 70 lei (achizitionat direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) si respectiv 69 lei (achizitionat online pe site-ul Grand Cinema & More)

Bilet PREMIUM: 100 lei (achizitionat direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) si respectiv 99 lei (achizitionat online pe site-ul Grand Cinema & More).

*Pretul Biletului PREMIUM include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care vor participa artistii Razvan Stoica si Andreea Stoica.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 14 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?