Mergi la conţinutul principal

Concert Slipknot - Day Of The Gusano

Concert Slipknot - Day Of The Gusano

Gen:

90'
Inregistrare

Descriere

Categoria:Concert

În 1999, Slipknot s-a ridicat din vestul Americii pe vigoarea unui album de debut fără compromisuri și cu interpretări cu o intensitate viscerală. Trupa a dinamizat un nou curent cultural în Statele Unite înainte de a deveni rapid o senzație globală.

Oriunde performa trupa, reputația o preceda, crescând și mai rapid în urma lor după răspândirea părerilor în urma spectacolelor.

În anii ce au urmat, formaţia a cunoscut un succes tot mai mare in nenumăratele turnee din întreaga lume. În urma succesului primului lor album, .5: The Gray Chapter, Slipknot au decis să-si creeze propriul lor festival, Knotfest, performând în una dintre cele mai mari piețe din lume, Mexico City, cu cei mai pasionați fani de rock și heavy metal.

Din momentul în care trupa a aterizat, ‘Maggots’ (alintul trupei pentru fanii, pe care aceştia şi l-au insuşit cu mândrie) s-au activat in forţă. "Day Of The Gusano” documentează o interpretare istorică a uneia dintre cele mai incitante trupe de live de pe planetă. Mai mult decât atât insă, documentarul explorează şi vieţile fanilor formaţiei. Acest spectacol extrem de aşteptat oferă o perspectivă în haosul, entuziasmul și comunitatea pe care Slipknot a cultivat-o în ultimii peste 20 de ani.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 7 zile inainte de data spectacolului.

Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Durata specacolului este de 90 de minute: 30 de minute film documentar si 60 de minute concert.

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?