Mergi la conţinutul principal

Concert David Gilmour - Live At Pompeii

Concert David Gilmour - Live At Pompeii

Gen:

AP12
150'
Inregistrare

Trailer: 

Descriere

Categoria:Concert

Acest spectacol este o inregistrare care include momente speciale din cele doua show-uri spectaculoase care au avut loc in iulie 2016.

 

La 45 de ani dupa ce David Gilmour a filmat ‘Live At Pompeii’ in legendarul Amfiteatru Roman, s-a intors pentru doua show-uri spectaculoase, parte a turneului sau de promovare a albumului ‘Rattle That Lock’. Spectacolele au fost primele concerte de rock pentru public din Amfiteatrul Roman si pentru doar doua nopți, cei 2.600 de participanti au stat exact acolo unde gladiatorii ar fi luptat in secolul I d.Hr.

 

‘David Gilmour Live At Pompeii’ este un spectacol audio-vizual complet, cu lasere, efecte pirotehnice și un ecran circular imens pe care filmele special create vin sa completeze melodiile selectionate. Mai presus de toate insa este muzica si interpretarile uimitoare ale unei trupe de adevarate talente. Spectacolul include melodii din intreaga cariera a lui David, dar si multe piese clasice din repertoriul Pink Floyd, printre care si One Of These Days, singura melodie care a fost interpretata si la show-ul trupei din 1971.

 

Acest concert-film include momente speciale din ambele spectacole, filmate in 4k de regizorul Gavin Elder. Cele doua reprezentatii cuprind si o interpretare speciala a ‘Great Gig in the Sky’ de pe abumul ‘The Dark Side of the Moon’, pe care David rareori o interpreteaza ca artist solo. ‘David Gilmour Live At Pompei’ prezinta un muzician in apogeul jocului sau artistic, care impreuna cu formația sa de clasa mondiala, creeaza un material incredibil intr-un decor unic si cu o ocazie speciala.

 

Lista de melodii include hit-uri de pe albumele solo recente: Rattle That Lock și On An Island, precum și alte solo-uri si piese Pink Floyd clasice, inclusiv Wish You Were Here si Comfortably Numb.

 

Concertele "David Gilmour Live at Pompeii" au primit recenzii extraordinare de la fani și critici, inclusiv o clasificare de 5 stele in ziarul The Guardian.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 7 zile inainte de inceperea reprezentatiei.

Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

 

La concertul David Gilmour, veţi primi o şapcă din partea Grand Cinema & More şi facem cinste cu bere Silva din partea casei.* ( În limita stocului disponibil.)

 

Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății. Consuma Silva responsabil.

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?