Mergi la conţinutul principal

Comedy Zebra Show (LIVE)

Comedy Zebra Show (LIVE)

N15
90'
Spectacol jucat pe scena

Descriere

Categoria:Spectacol de comedie

Actori: Sîrbu Pavel, Cîvîrjic Ivan, Cerececea Mihail, Surugiu Sergiu, Dima Leontii, Victor Maximciuc, Radu Grecu, Dumitru Roman, Eugen Gorgos, Eugen Iuhtimovschi

Grupul umoristic 'Comedy Zebra Show' vine pentru prima dată în Bucureşti pe 1 Aprilie 2018 la ora 17:00. Spectacolul va avea loc in Sala Epika din incinta 'Grand Cinema & More' din Baneasa Shopping City.

‘Comedy Zebra Show’ este un grup din Republica Moldova care a impresionat prin prestaţiile de la emisiunea iUmor, ajungând în finala concursului. Mihai Bendeac, unul dintre juraţii emisiunei a comentat: "Sunteţi cea mai tare trupă de comedie din România şi Republica Moldova!”.

facebook.com/ZebraShow/

youtube.com/iZebraShow

‘Comedy Zebra Show’ a luat naştere recent, evoluând dintr-o echipã de TVC de la Universitatea de Stat de Medicinã şi Faramacie din Chişinãu şi o altã echipã de TVC "Amicii" de la Universitatea Tehnicã cu liderul Mihai Cerececea.
Echipa de TVC " Zebra" - cu liderul Pavel Sîrbu - a reuşit sã spargã gheaţa în ultimii ani şi a avut capacitatea de a defini un nou nivel al TVC-ului în limba românã. Fiind campioni mai mulţi ani la rând, au reuşit sã acumuleze suficientã experienţã pentru a trece la o nouã etapã. 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?