Mergi la conţinutul principal

Balet: Spargatorul De Nuci

Balet: Spargatorul De Nuci

Gen:

AP12
135'
Inregistrare

Descriere

Categoria:Balet

Cand ceasul bate miezul noptii, in ajunul Craciunului, spargator de nuci din lemn papusa a Mariei prinde viata si se transforma intr-un print! Curand si alaturi de celelalte jucarii ale sale, care au prins viata, Marie si printul ei se angajeaza intr-o aventura de neuitat.

 

O traditie de sabatori pentru intreaga familie, Spargatorul de Nuci scutura scena Bolshoi pentru doua ore de incantare si magie. Impreuna cu nepretuita partitura a lui Ceaikovski si cativa dintre cei mai buni artisti ai Bolshoi, Spargatorul de Nuci ramane o comoara care nu trebuie ratata!

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de balet ale stagiunii de transmisiuni de la Bolshoi Theatre 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?