Mergi la conţinutul principal

Balet: Romeo Si Julieta

Balet: Romeo Si Julieta

Gen:

AP12
140'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Balet

In Verona, Romeo si Julieta se indragostesc nebuneste in timp ce familiile lor, Montagues si Capulets, sunt prinse intr-o rivalitate inversunata care se termina cu o tragedie inimaginabila...

 

Alexei Ratmansky, fostul director artistic al baletului Fostul director artistic al baletului "Bolshoi", Alexei Ratmansky, vine pe scena companiei cu premiera productiei sale cu o perseverenta dramatica si o reinterpretare proaspata a indragitului clasic al lui Shakespeare.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de balet ale stagiunii de transmisiuni de la Bolshoi Theatre 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?