Mergi la conţinutul principal

Balet: Flacarile Din Paris

Balet: Flacarile Din Paris

Gen:

AP12
135'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Balet

In epoca Revoluției Franceze, Jeanne și fratele sau, Jérôme, pleaca din Marsilia in Paris, in sprijinul efortului revolutionar care preia capitala. In timp ce se lupta pentru libertate, ambi intalnesc dragoste in drumul lor...

 

Foarte putine piese de balet pot descrie in mod corespunzator energia debordanta si pasiunea arzatoare a Bolshoi-ului asa cum o face Alexei Ratmansky, in fermecatoarea revitalizere a lui Vasily Vainonen, Flacarile Din Paris.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de balet ale stagiunii de transmisiuni de la Bolshoi Theatre 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?