Mergi la conţinutul principal

Balet: Dama Cu Camelii

Balet: Dama Cu Camelii

Gen:

AP12
185'
Inregistrare

Descriere

Categoria:Balet

Cand ajunge pentru prima data la Paris, tanarul si naivul Armand este complet captivat dupa intalnirea cu femecatoarea si atragatoarea curtezana Marguerite Gautier. Intalnirea lor da naștere unei iubiri pasionale si totusi sortita esecului...

 

Romanul lui Alexandru Dumas fiul prinde viata pe scena Bolshoi, cu prim balerina Svetlana Zakharova in rolul suferindei Marguerite cautand dragoste si eliberare din viata sa de curtezana. Bolshoi aduce opera coregrafului John Neumeier, de o frumusete rara  si tragica profunzime, pe noi culmi emotionale, insotita de partitura romantica pentru pian a lui Chopin.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de balet ale stagiunii de transmisiuni de la Bolshoi Theatre 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?