Mergi la conţinutul principal

Balet: Corsarul

Balet: Corsarul

Gen:

AP12
215'
Transmisiune in direct

Descriere

Categoria:Balet

Actori: Svetlana Lunkina, Ruslan Skvortsov, Andrei Merkuriev, Nina Kaptsova

Intr-o piata animata, piratul Conrad se indragosteste, la prima vedere, de frumoasa Medora, pupila negustorului de sclavi al bazarului Lankedem. Conrad o răpeste pe Medora cand Lanquedem decide sa o vanda Pastei.

 

Inspirat de poemul epic al lui Lord Byron si reproiectat de Alexei Ratmansky din clasicul exotic al lui Petipa din secolul al XIX-lea, acest miracol al repertoriului este una dintre cele mai generoase productii ale Bolshoi. Decorul este completat cu o epava maiestuasa si un peisaj dramatic, aceasta mare poveste de dragoste care angreneaza aproape toata compania, este facuta in special pentru cei care cauta miracole in teatru.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de balet ale stagiunii de transmisiuni de la Bolshoi Theatre 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?