Mergi la conţinutul principal

Balet: Coppelia

Balet: Coppelia

Gen:

AP12
135'
Inregistrare

Descriere

Categoria:Balet

Swanhilda observa ca logodnicul ei Franz este indragostit de frumoasa Coppélia care se sta si citeste zilnic pe balconul ei. Cei doi iubiti sunt aproape despartiti. Coppelia nu este ceea ce pare si Swanhilda decide sa-i invete pe Franz o lectie...

 

Versiunea unica a Coppéliei de la Bolshoi expune o reconstructie fascinanta a coregrafiei originale din secolul al XIX-lea a acestei comedii exuberante, care implica o eroina luptatoare, o logodnica copilaroasa cu ochii ratacitori si un batran papusar.

 

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

La achizitionarea unui abonament la spectacolele de balet ale stagiunii de transmisiuni de la Bolshoi Theatre 2017/18 veti primi un voucher care se poate preschimba in 2 bilete la oricare alte spectacole alternative (MET/ Bolshoi, teatru, concert etc.) in afara de cele pentru care s-a achizitionat abonamentul.

 

Pentru acest spectacol biletele individuale sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2017. Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati biroul Concierge. Tel: 0737 465 321

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?