Mergi la conţinutul principal

Madama Butterfly

  • Operă,
  • 0`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Adaptarea lui Anthony Minghella se intoarce in cinematografe, cu soprana Hui He in rolul principal. Pier Giorgio Morandi dirijeaza una dintre cele mai frumoase si incomode partituri ale operei,......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Adaptarea lui Anthony Minghella se intoarce in cinematografe, cu soprana Hui He in rolul principal. Pier Giorgio Morandi dirijeaza una dintre cele mai frumoase si incomode partituri ale operei, cu o distributie care ii includ pe tenorul Piero Pretti ca Pinkerton, baritonul Paulo Szot ca Sharpless si mezzo-soprana Elizabeth DeShong ca Suzuki.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Se vor putea face rezervari, acestea vor expira cu 4 zile inainte de inceperea spectacolului respectiv.

Se poate achizitiona un abonament pentru intreaga stagiune 2019_2020 a Metropolitan Opera din New York la pretul special de 60 lei/bilet. Costul unui abonament este de 660 de lei.

Abonamentele la operele MET se pot achizitiona numai de la Biroul Concierge din cadrul Grand Cinema & More, in perioada 23 iunie - 12 octombrie 2019, inclusiv.

Regulamentul abonamentului poate fi consultat aici.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine