Mergi la conţinutul principal

Ti-am pregatiti un abonament special astfel incat sa nu ratezi nici un spectacol.

Pentru stagiunea de vara sunt disponibile abonamente speciale la pretul de 135 de lei pentru adulti si 75 de lei pentru copii. Oferta este valabila pana pe data de 26 iunie.

 

Abonamentul cuprinde bilete la cele 3 reprezentatii: Giselle, Imblanzirea Scorpiei si Don Quixote.

 

Giselle: 26 iunie, ora 19:00

 

Aceasta comoara a baletului romantic este unul dintre cele mai renumite spectacole clasice, atingand faimoasele tematici ale romantismului : o poveste de iubire sortita esecului, o incursie in lumea fanteziilor si, in final, cainta prin puterea dragostei. Teatrul Bolshoi este renumit pentru interpretarea intima si emotionanta a acestei faimoase drame.

Giselle, tanara taranca, moare la aflarea vestii ca Albrecht,  barbatul pe care ea il iubea, a tradat-o. Impotriva dorintei sale, ea intra in grupul ielelor, spirite razbunatoare, care il condamna pe Albrecht la un dans pana la moarte.

 

Imblanzirea Scorpiei – 10 iulie, ora 19:00

 

Incantatoarea Bianca este centrul atentiei mai multor pretendenti, printre care si Lucentio. Insa tatal ei nu va permite niciun maritis pana cand sora Biancai, capricioasa si scorpia Katherine este maritata…

 Coregraful francez Jean-Christophe Maillot adaptarea in propria viziune a comediei lui Shakespeare, perfect conceputa pentru dansatorii Bolshoi, reusind sa puna in scena un spectacol impresionant de doua ore, aducand in atentia spectatorilor energia si indrazneala teatrului Bolshoi. Aceasta productie fabuloasa a fost conceputa special pentru scena teatrului Bolshoi si nu mai poate fi vazuta nicaieri in lume!

 

Don Quixote – 21 august, ora 19:00

 

Eroul excentric al lui Cervantes, Don Quixote, porneste intr-o calatorie plina de aventuri, alaturi de Sancho Panza, camaradul sau loial, in cautarea femeii perfecte. Pe drum insa, acesta o intalneste pe Kitri, fiica unui hangiu, pe care o considera o candidata ideala pentru dragostea sa.

Excelenta si energia Teatrului Bolshoi sunt perfect combinate cu productia aclamata a lui Fadeyechev si muzica faimoasa a lui Leon Minkus. Avand costume noi si un décor refacut pentru a fi in ton cu complexitatea productiei, Don Quixote este un spectacol tipic Bolshoi : plin de viata si de neratat!

Recomandări pentru tine

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?