Mergi la conţinutul principal

Te-ai gandit sa iti inscrii copilul la o scoala de vara?

O scoala de vara reprezinta un program de studiu desfasurat pe perioada vacantei. Aceasta ofera mai mult decat cursuri academice, permitandu-le copiilor sa se implice in activitati ce nu se regasesc de obicei in programele scolilor, cum ar fi cursuri de moda, teatru, canto, lectii de gatit si altele.

In perioada 27 iulie – 28 August, Grand Cinema & More si Grand Combo desfasoara scoala de vara Grand Summer School. Aici, copiii cu varste intre 7 si 12 ani, vor beneficia de cele mai bune instrumente educationale: traineri specializati si o programa de activitati dinamica si moderna, un echipament audio video de top si o zona de joaca generoasa. Costul unui atelier este 300 lei.

Cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School sunt construite in jurul nevoilor si intereselor copiilor, in asa fel incat sa ii antreneze sa invete si sa se descopere.

Cursurile scolii de vara Grand Summer School se structureaza in 4 ateliere – CANTO, MODA, TEATRU, FILM – fiecare dintre ateliere desfasurandu-se pe parcursul a 5 zile, de luni pana vineri, conform programului.

Tema si mesajul activitatilor din acest an este “Libertate”, concept pe care cei mici vor trebui sa il interpreteze si sa il ilustreze in maniera proprie avand ca modalitate de exprimare una dintre cele patru teme ale atelierelor.

La CEA MAI COOL SCOALA DE VARA, copiii vor invata practic cum sa isi creeze propriul film sau cum se realizeaza costume pentru o piesa de teatru ori cum pot sa “atinga” publicul cu vocea si mesajul lor. Isi vor imbunatati abilitatile si vor avea mai multa incredere in ei.

Indiferent de cursul ales, copiii vor lucra in echipe, misiunea lor fiind aceea de a crea si prezenta cel mai entertaining show, o reprezentatie finala pentru parinti, bunici sau prieteni, combinand toate cele patru tematici ale cursurilor. Copiii si echipele vor fi premiate.

Activitatile zilnice vor fi impartite in segmente ca repetii, cursuri sau perioade de recreere. Activitatile recreative includ lectii de gatit, jocuri de bowling sau alte activiati in aer liber.

Explorand tematica cursului, “Libertate”, alaturi de copiii ce participa la atelierul de FILM, participantii de la CANTO vor crea spectacolul pe care, la final de curs, sa il puna in scena in fata parintilor si a prietenilor.

Avand in minte tema majora a cursului, participantii de la atelierul de teatru, alaturi de copiii de la MODA vor avea ca misiune crearea unui show pe care sa il sustina in fata celor apropiati.

Numarul maxim de copii participanti / curs este de 10, acestia se vor imparti in grupe egale pentru a colabora cu copiii din celelalte ateliere, stimulandu-se astfel interactiunea intre copii si informatii.

Pentru Grand Summer School nu se pot face rezervari; biletele se pot achizitiona de la casele de bilete Grand Cinema & More, de la ATM-urile plasate in incinta Baneasa Shopping City sau de pe site.

Program:

Saptamana I: 27 iulie – 31 iulie

Saptamana II: 3 august – 7 august

Saptamana III: 10 august – 14 august

Saptamana IV: 17 august – 21 august

Saptamana V: 24 august – 28 august

Orar: 10:00 – 16:00

Locatii: Grand Cinema & More, Grand Combo

Cursuri

MUZICA
Teatru
Moda
FILM

Atelierul de MUZICA este o modalitate pentru cei mai tineri muzicieni de a-si imbunatati aptitudinile muzicale, atat individual, cat si ca parte a grupului.

Prin abilitatile vocale sau instrumentale pe care le detin, ajutati de un trainer & profesor de muzica, copiii participanti la acest curs vor castiga experienta si vor intelege mai bine tehnici muzicale si de arta spectacolului.

Pentru a participa la atelier nu este necesara o experienta muzicala anterioara.

Proiect final: interpretarea in grup sau individual a unei piese cu mesajul “Libertate” in cadrul reprezentatiei finale.

Cumpara

Copilului tau ii place sa se exprime si sa fie in lumina reflectoarelor? Ar trebui sa iei in considerare cursul de Teatru. Coordonati de un trainer specializat & profesor de teatru, copiii vor invata tehnici de miscare scenica, improvizatie, exercitii de dictie si vorbire in public.

Fie ca sunt mai timizi sau expansivi, curiosi, energici sau mai linistiti, dornici sa experimenteze, copiii pot participa la acest atelier indiferent daca au sau nu experienta in activitati teatrale. Ne propunem antrenarea si perfectionarea abilitatilor de comunicare si prezentare, cat si cresterea increderii in sine a copiilor.

Proiect final: realizarea unui moment artistic cu tematica “Libertate” in cadrul reprezentatiei finale.

Cumpara

Copilul tau este interesat de fashion? Inseamna ca va fi mai mult decat incantat sa participe la atelierul de moda. Acest curs ajuta fetitele si baietii sa gandeasca un design propriu pentru haine si accesorii prin intermediul activitatilor pregatite de trainer-ul de croitorie si design vestimentar.

Proiect final: realizarea costumelor de scena pentru Atelierul de teatru, pe care acestia le vor purta in reprezentatia finala.

Cumpara

Atelierele de film reprezinta o incursiune interesanta in lumea regiei, a scrierii de scenarii sau a constructiei de personaje.

Pe langa dezvoltarea abilitatilor de a transmite o poveste, atelierul de film urmareste imbunatatirea imaginatiei creative si descoperirea aspectelelor tehnice ce tin de productia unui film.

Proiect final: realizarea unui film cu tematica “Libertate”, ce ii va avea ca personaje pe copiii din cadrul Atelierului de Muzica. Filmul ce va fi prezentat in reprezentatia finala.

Cumpara

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?