Mergi la conţinutul principal

Anii De Sambata Seara

Anii De Sambata Seara

AP12
45'
2D

Descriere: 

NAE CARANFIL: "ANII DE SÂMBĂTĂ SEARA de 12 episoade însiruie, într-o formulă de COMEDIE INTELIGENTA, tot atâtea “chefuri” studențesti din anii 80, ultimul deceniu al dictaturii ceausiste. Am pornit de la premiza că regimul coercitiv al acelor ani a dezvoltat în rândul tineretului de atunci o formă de revoltă insolita: distractia ca protest anti-sistem. În absența filmelor, a programelor TV, a muzicii “străine” sau a unor reale perspective profesionale, tinerii acelor ani socializau în spații improprii sau neconvenționale, dar cu o frenezie si o defulare de vitalitate pe care cluburile “de fitze” din ziua de azi nu le cunosc.

Spatiul care adună toate aceste energii este, în propunerea mea, un cămin studențesc, Căminul Facultătilor de Arte din Bucuresti.

Episodul pilot, intitulat “THE WALL” este povestea studentului la litere Ovidiu Gorea, personajul de mai târziu din FILANTROPICA, care petrece o noapte de pomină alături de un grup de alți studenți la arte în căutarea primului album în țiplă sosit in România al albumului legendarei trupe Pink Floyd."

Nu rulează momentan în cinematograf.

Recomandări pentru tine

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?