Mergi la conţinutul principal

avanpremieră

Boys Night Out: Rambo Ultima Luptă

  • Acţiune,
  • 100`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • N15
  • 3d

Pe 17 septembrie, de la 19.30, strange-ti gasca de baieti, pentru ca dam startul ultimei lupte. Cu acelasi Rambo dornic de razbunare, dar cu multi inamici noi. Inainte de marea batalie, facem......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

Pe 17 septembrie, de la 19.30, strânge-ți gașca de băieți, pentru că dăm startul ultimei noi lupte. Cu același Rambo dornic de răzbunare, dar cu mulți inamici noi.

Înainte de marea bătălie, facem cinste cu o bere Ciuc Premium sau cu un cocktail alcoolic, în Eye Fi Café Bar.

Iar pe lângă aventura care se întinde până în Mexic, v-am mai pregătit alte surprize.

Proiecția filmului începe la ora 20:00. 

Indiciu: adrenalina e inclusă.

Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.

Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.

First Blood, urmat de Rambo: First Blood Part II deschideau o franciză în care Stallone portretizează eroul american de război. Primul film caută să dea de gândit şi a fost considerat unul din filmele definitorii ale postmodernismului în cinema, după care continuarea seriei (Rambo II plasat în teatrul de război din Vietnam, Rambo III plasat în războiul din Afghanistan dintre ruşii "răi" şi afganii "buni") a ales soluţia filmelor comerciale. Rambo IV (2008) reia imaginea eroului militar, din nou în luptă cu o dictatură malefică - cea din Birmania zilelor noastre. Ideea unui Rambo V, care sa se numeasca The Savage Hunt se lansa în 2011.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.