Mergi la conţinutul principal

In saptamanile 15 – 19 mai si 5 – 9 iunie, Saptamana Altfel se intampla in cinematograf. Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani pot participa, impreuna cu scoala lor, la workshop-uri distractive, pot viziona un film pentru copii din programul Grand Cinema & More si se vor bucura de un meniu cu popcorn si suc.

In cazul grupurilor formate din  10 – 15 copii, costul unui astfel de pachet este de 60 de lei, pentru fiecare copil, si include participarea la unul dintre atelierele din program, intrarea la film si un meniu pentru copii. Meniul este compus dintr-un popcorn mic, un Prigat (500 ml) si un baton cu cereale. 
Participarea la atelierul Fun Science implica un cost de 75 de lei per bilet, datorita materialelor folosite.
In cazul grupurilor formate din  16 – 30 copii, costul pachetului este de 50 de lei per bilet, iar pentru atelierul de Fun Science 65 de lei / bilet. 
Invatatorii au acces gratuit. 
 

ATELIERE:

Fabrica de accesorii
Copiii isi vor crea si personaliza accesorii colorate: bratari, brelocuri sau pandantive pe care ulterior le pot lua acasa, ca amintire.

Origami
La atelierul de origami copiii vor putea sa transforme hartia in animale haioase, mascote simpatice sau ghirlande colorate. 

Fun Science
La acest atelier copiii vor descoperi experimente cu gheata carbonica si, alaturi de profesori specialisti, vor putea sa le puna chiar ei in practica. 

Traditii, basme si eroi
Copiii vor invata sa coasa, sa creeze bratari si sa brodeze motive traditionale in cele mai vii si puternice culori, specifice diverselor zone din Romania. Totodata, ei voi afla diverse povesti din aceste zone geografice pline de savoare.

Reciclarea distractiva
Impreuna cu Dora si Flora, copiii vor invata sa creeze decoratiuni colorate si ornamente din hartie, plastic, sticla sau cutii din carton. 

 

Caută un film sau un spectacol

Vei afla înaintea tuturor despre:

  • cele mai aşteptate avanpremiere
  • cele mai tari promoţii şi oferte
  • cele mai interesante evenimente

Pe ce adresă de mail vrei să primeşti ştirile?